FITT FORMA

RENDEZVÉNYEK

Alakformáló tornák a Dél-alföldi régióban jelenleg 5 településen, hetente többszáz lelkes, kitartó, megállíthatatlan életvidám Tornázóval! Megannyi sportrendezvény, amik még színesebbé teszik a hétköznapokat. 🙂 Éjszakai alakformáló torna, Aerobik maraton, Évzáró aerobik party Dj-vel, Díjátadó Gála, Farsangi alakformáló karneváli tornák(beöltözve), táborok… Mindet imádják és mindig nagyon várják a tornázó lányok, fiúk, anyukák, apukák, nagymamák, gyerekek! Mert kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül mindenkinek szólnak a tornák, a rendezvények, az élmények, a felejthetetlen pillanatok.

Az idei évben is, óriási élmények várnak ránk🥰🥰🥰🥰 Rengeteg energia, erő, ölelés, valóra vált álom, szeretet, FittForma ÉLMÉNY!!!❤
Mérhetetlen sok szeretettel várlak Benneteket a településeken és online is, újabb és újabb eszközökkel, óratípusokkal🥰🥰🥰 valamint minden élményrendezvényünkön!💖💖💖

❤FittForma rendezvénynaptár 2024.❤

🔥 február 12-16. Valentin hét
🔥 február 19-23. FittForma Karnevál
                                                                                                                    🔥március 11-15. Online FittForma születésnapi hét
🔥 március 25-29. FittForma NyusziTornák
🔥 szeptember 09-13. FittForma születésnapi tornák a településeken
🔥 október 14-18. TÖKös Tornák
🔥 december 02-06. MikulásTornák
🔥 december 09/17-től. Karácsonyi Tornák

 

Éppen így, ebben a sorrendben, szépen sorban egyre jobban, izgatottabban, türelmetlenebbül várom már az újabb közös élményeket Veletek!!!!

„A pillanatok nem vesznek el soha. A legszebb pillanatokból áll össze az a kép, amit Életnek nevezünk.”

Csitáry-Hock Tamás

Mi itt, a Homokhátságon egy olyan élettel teli összetartó közösség lettünk, amit a mozgás szeretete, az egymásra való odafigyelés, az energiák, az egymás iránt érzett tisztelet és mérhetetlen szeretet kovácsolt össze. Hétről hétre újabb és újabb fantasztikus emberek csatlakoznak hozzánk, mert a Fitt Forma közösséghez tartozni valódi érték a mai világban!

Sok szeretettel várunk Téged is!🙂


„A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben. ”
(Abraham Lincoln)

SPORTRUHÁZAT