GUT GABI

SPORTEGYESÜLET

FittFormában a Homokhátságon!

Hatalmas örömmel osztom meg, hogy a 2023-as évben is volt lehetőségünk pályázati támogatással 3 településen- Bordányban és Zákányszéken 10 héten keresztül, Ruzsán 5 héten át – díjmentesen együtt tornázni, megélni a sportolás örömét és azt a megannyi csodát, amit a mozgás képes adni!

A tornák mellett a már hagyománnyá vált FittForma TanyaTorna, amely június 4-én került megrendezésre  Ásotthalmon-  rendezvényünk  szintén díjmentes volt a támogatásnak köszönhetően.

Sportegyesületünk céljainak megvalósulása mellett- a rendszeres sportolás szokássá alakítása, mozgáskoordináció fejlesztése, prevenció, egészségtudatos életmód kialakítása, rekreációs tevékenység biztosítása, sportos életmód népszerűsítése – ezek a csoportos tornák a közösségépítést is szolgálják.

A tornák pályázat által támogatott, ingyenes órák voltak. Támogatóink: Nemzeti Együttműködési Alap, Miniszterelnökség és Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Ha mozogsz, ha ÉLED a mozgás adta csodaérzéseket, akkor teszel azért, testileg-lelkileg-szellemileg is fitt formában legyél és kiegyensúlyozott, életvidám életet élj! Tarts velünk Te is, mozogjunk együtt!

Továbbra is sok szeretettel várunk minden mozogni, töltődni, magát jól érezni akaró Tornázót-kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül!

Gut Gabi- GGSE

Kedves Lányok és Fiúk!

Nagy-nagy örömmel értesítelek Benneteket, hogy 2020-ban megalapítottuk a Gut Gabi Sportegyesületet.

Minden egyes torna, minden egyes rendezvény Nektek, Értetek, Rólatok szól és ez ezután sem lesz másképpen. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a rendszeres tornák mellett EGYÜTT már- már hagyományt teremtünk a különféle rendezvényeinkkel is. A Sportegyesület azért jött létre, hogy további lehetőségeket nyerjünk olyan programok szervezésére és együtt élményként való megélésére, ami értéket képvisel mindannyiunk életében- ami ad, ami feltölt, ami kikapcsol, ami színessé, tartalmassá teszi a hétköznapokat. Célunk, hogy minél több- akár ingyenes -rendezvényt tudjunk Nektek biztosítani, hogy ezáltal is még több örömet, energiát, libabőrt és bizsergést, örömkönnyet és büszkeséget élhessünk meg együtt.

Sok munka áll az Egyesület létrehozása mögött és még több előtte, telis-tele vagyunk tervekkel, ötletekkel.

Lehetőség van arra, hogy Te is teljes jogú tagja legyél az Egyesületnek és részese lehess mindannak az újabb csodának, amit az Egyesület által élhetünk meg.

Amit már most kínálunk:
  • VIP rendezvények és kedvezmények évente több alkalommal kizárólag tagoknak

Ami még ezután rövidesen jön:
  • Kedvezmény az egyesület webshopjában vásárolható termékekre (étrendkiegészítők, sportszerek, Gut Gabi sportruházat…)

  • Egyéb alkalmi kedvezmények kizárólag tagoknak

A GGSE az általános iskolákba is elviszi
a sportolás örömét és azt a megannyi csodát,
amit a mozgás képes adni!

A 2022-es évben négy település általános iskoláiban vártuk a diákokat és az iskolákban tanító pedagógusokat heti rendszerességgel játékos mozgásfejlesztésekre és alakformáló tornákra.

A tornák pályázat által támogatott, ingyenes órák voltak, melyek a Nemzeti Együttműködési Alap, Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt  támogatásával valósultak meg.  Pályázati projektünk címe: FittFormában a Dél- Alföldi régióban. Ennek a támogatásnak köszönhetően egy nagyrendezvényünk támogatása mellett, 4 település általános iskoláiba vittük a gyerekeknek és  a pedagógusoknak a mozgás örömét.

Célunk az, h minél több közös élményt élhessünk meg, h hirdessük és támogassuk a rendszeres mozgás fontosságát és segítsünk abban, h a rendszeres mozgás szokássá váljon mindannyiunk életében.

Hálásan köszönöm a bizalmatokat és köszönöm azt, h Ti is a GGSE tagjai vagytok! Éljetek az egyesület kínálta lehetőségekkel és kedvezményekkel és gyertek minél több programra, éljük meg együtt a FittForma csoda életérzésétJ

Légy te is egyesületi tagunk, regisztrálj most, és meglepünk egy belépő ajándékkal!

Élj a lehetőséggel, legyél Te is egyesületi tag és élvezd minden egyes előnyét!

Fitt Forma online-offline tornák, rendezvények, Sportegyesület – minden Neked, Érted, Rólad szól!

KÖSZÖNÖM A BIZALMAD!

NEAO-KP-1-2022/4 kódszámú pályázat (a civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás) 2022. márciusában pozitív elbírálást és ezáltal résztámogatást kapott. Pályázati projektünk címe: FittFormában a Dél- Alföldi régióban. Ennek a támogatásnak köszönhetően 4 település általános iskoláiba visszük a gyerekeknek és  a pedagógusoknak a mozgás örömét 10 héten keresztül. Emellett a május 28-i rendezvényünk költségeinek egy részét is a pályázat támogatásával finanszíroztuk.

NEAO-KP-1-2023/4 kódszámú pályázat (a civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás) 2023-ban pozitív elbírálást és ezáltal résztámogatást kapott. Pályázati projektünk címe: FittFormában a Homokhátságon. Ennek a támogatásnak köszönhetően 3 településen- Bordányban és Zákányszéken 10 héten keresztül, Ruzsán 5 héten át – díjmentesen tudtunk együtt tornázni, megélni a sportolás örömét és azt a megannyi csodát, amit a mozgás képes adni!

A tornák mellett a már hagyománnyá vált FittForma TanyaTorna, amely június 4-én került megrendezésre  Ásotthalmon-  rendezvényünk  szintén díjmentes volt a támogatásnak köszönhetően.

Célunk ezekkel a támogatásokkal is az volt, h minél több közös élményt élhessünk meg, h hirdessük és támogassuk a rendszeres mozgás fontosságát és segítsünk abban, h a rendszeres mozgás szokássá váljon mindannyiunk életében. Továbbra is célunk sportegyesületek számára  kiírt pályázati támogatások megpályázása, hogy még több ajtó nyílhasson ki a FittForma életünkben.

Hálásan köszönöm a bizalmatokat és köszönöm azt, h Ti is a GGSE tagjai vagytok! Éljetek az egyesület kínálta lehetőségekkel és kedvezményekkel és gyertek minél több programra, éljük meg együtt a FittForma csoda életérzését

TAG SZERETNÉK LENNI!

Várjuk jelentkezésed az info@gutgabi.hu email címen

SPORTRUHÁZAT